Ioana Grama este însărcinată! Frumoasa brunetă a făcut anunțul chiar de ziua iubitului său

Ioana Grama este însărcinată! Frumoasa brunetă a făcut anunțul chiar de ziua iubitului său


Rodul iubirii Ioanei Grama începe să crească. După mai multe relații eșuate, celebra bloggeriță, se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea, iar acum o să devină și mămică.

Ioana Grama şi iubitul său sunt împreună de câteva luni, însă bloggeriţa a fost destul de discretă în ceea ce priveşte relaţia ei pe reţelele sociale. Frumoasa brunetă a preferat să ţină totul doar pentru ea, însă acum a făcut anunțul cel mare.„Luni, 6 mai, ziua lui Alex. Suntem în Bali, în insula asta superbă care respiră iubire, și mă gândesc la minunea care de 3 luni crește în mine. Un dar divin cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat, rodul iubirii noastre, un suflet care ne face să ne sclipească inimile de fericire în fiecare zi. Mă minunez, iubesc și sunt recunoscătoare! ? La mulți ani!” este mesajul transmis de Ioana Grama, pe pagina ei de Instagram.

Cei doi îndrăgostiți sunt plecați într-o vacanță de vis, iar de acolo le-au transmis fanilor bucuria prin care trec. La fel de sexy si frumoasă, îmbrăcată într-un costum de baie alb, Ioana Grama radiază de fericire în brațele iubitului, care este la fel de emoționat.

Sursa

Citeste si  Fiica interlopului Talanu de la Brăila s-a cuplat cu un “pantofar” din Vâlcea