Un Dj celebru a murit în timp ce se afla în vacanță în Bali. A sărit în ajutorul unei prietene

Un Dj celebru a murit în timp ce se afla în vacanță în Bali. A sărit în ajutorul unei prietene


DJ-ul australian Adam Sky a murit în timp ce se afla într-o vacanță în Bali. Bărbatul a sărit în ajutorul unei prietene care a căzut de la patru metri.

Adam Neat, cunoscut drept Dj Adam Sky, a murit la vârsta de 42 de ani. Artistul se afla în vacanță într-o stațiune din Bali. Potrivit autorităților, bărbatul a încercat să vină în ajutorul lui Zoia Lukiantceva care a căzut de la o înălțime de patru metri, aflându-se pe marginea unei piscine când s-a dezechilibrat. Adam Sky s-a izbit de o ușă de sticlă încercând să o ajute pe colega lui de breaslă.Poliția din Indonezia investighează circumstanțele în care s-a petrecut incidentul, notând că din cauza consumului de alcoolul s-ar fi întâmplat tragedia. Femeia care a căzut de la balcon a suferit mai multe fracturi, dar a supraviețuit. Din păcate însă Adam Sky și-a pierdut viața.

Moartea sa a fost confirmată și pe rețelele de socializare: „Vă anunțăm cu regret că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal, încercând să ajute o prietenă în Bali. Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 mai 2019. Rudele și prietenii săi sunt distruși de durere, însă vor trebui să meargă în Bali pentru a pune la punct toate detaliile. Vă transmitem rugămintea de a ne respecta intimitatea, în aceste momente cumplite, când încercăm cu toții să ne împăcăm cu pierderea suferită”.

Sursa