Meghan Markel ar putea da peste cap tradiția Familiei Regale Britanice!

Meghan Markel ar putea da peste cap tradiția Familiei Regale Britanice!

Britanicii așteaptă în continuare nașterea copilului ducesei de Sussex iar medicii avertizează că depășirea termenului ar putea să o ducă pe Meghan la spital distrugând tradiția nașterii copiilor din familie în reședințele regale, arată cotidianul Daily Mail.

Cu fiecare zi care trece depășirea termenului nașterii crește posibilitatea ca ducesa să fie obligată să nască la spitalul Frimley Park Hospital din Surrey, explică jurnaliștii britanici.

Ducesa de Sussex a dorit să nască natural la palatul Windsor. Dar după ce a trecut o săptămână de când era așteptată nașterea, ducesa în vârstă de 37 de ani poate să înceapă să se gândească la moduri de provocare a travaliului iar acest lucru poate să aibă loc numai la spital. Jurnaliștii spun că dacă nașterea nu are loc în următoarele 48 de ore provocarea travaliului este cea mai bună soluție, potrivit studiilor care arată că femeile care nasc după vârsta de 36 de ani prezintă riscuri în cazul unei sarcini prelungite peste termen. Inducerea travaliului este preferată atunci când termenul este depășit cu șapte până la zece zile, uneori chiar și mai târziu, până la două săptămâni dacă starea în care se află fătul și mama permite acest lucru.

Din momentul în care travaliul este provocat fie prin mijloace fizice ori medicale pentru a declanșa contracțiile nașterea nu mai poate să aibă loc acasă pentru că ar încălca recomandările formulate la nivel național în Anglia.

Palatul Buckingham va anunța când va începe travaliul dar nu și dacă ducesa este internată în spital.

Un al doilea anunț va fi făcut după naștere dezvăluind sexul și greutatea copilului.

Citeste si  Florin Busuioc știa din 1997 că va face un infarct la vârsta de 56 de ani: „Vă jur că mi-a spus atunci și am ținut minte” - VIDEO

Casele pariuri au cote de 4/7 pentru o fetiță și de 5/4 pentru un băiat. Printre numele pe care mizează pariorii pentru urmașul lui Meghan și Harry, pentru fată este preferat Diana, iar pentru băiat, Arthur.

Sursa