Eva Jumătate, românca de 11 ani, la „Vocea României”.

Eva Jumătate, românca de 11 ani, la „Vocea României”.


Imediat după ce s-a aflat că o româncă de doar 11 ani este în finala de la „Suedezii au talent”, producătorii de show-uri de talente din România au început să se intereseze de ea. Conform surselor noastre, o primă ofertă a venit din partea PRO TV, trustul care și deține licența pentru formatul internațional al show-ului de talente. Se pare însă că producătorii nu i-au propus să concureze doar la „Românii au talent”, ci i-au oferit posibilitatea să aleagă între acest show și „Vocea României”.

Eva Jumătate a fost prezentă în platoul „Interviurile Libertatea”În momentul de față, părțile nu au semnat încă vreun contract, totul fiind la nivel de discuție. Se pare însă că micuța talentată a ales să participe la „Vocea României”, fiind un concurs de tip nou pentru ea. Chiar dacă se va prezenta în fața publicului din România, Eva nu are de gând să se stabilească la noi în țară. Nici măcar în țara adoptivă, Suedia, nu vrea să rămână, ci speră să ajungă în America, acolo unde speră să-și îndeplinească visul.

Eva Jumătate, românca de 11 ani, la „Vocea României”.

Românca a fost trimisă direct în marea finală de la „Suedezii au talent”

„Când mă fac mare o să locuiesc la Hollywood. Pe Ariana Grande o admir cel mai mult și un pic pe Billie Eilish. Vreau să fiu mai bună decât Ariana Grande și Beyoncé”, a declarat Eva la Interviurile Libertatea.E o mică celebritate în Suedia

 Eva Jumătate a atras atenția românilor în momentul în care unul dintre jurații de la “Suedezii au talent” au apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în marea finală, însă micuța nu este la prima experiență muzicală într-o emisiune concurs. Eva a reprezentat Suedia în Italia, la festivalul „Sanremo Junior”, a câștigat concursul „Shooting Star” în 2017, iar un an mai târziu a luat medalia de argint în cadrul aceluiași show. Chiar dacă nu a luat marele premiu de la „Suedezii au talent”, Eva s-a numărat printre cei trei mai votați concurenți.


Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. „Avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă”

Sursa