Ce s-a întâmplat în momentul în care anchetatorii au încercat să afle viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu

Ce s-a întâmplat în momentul în care anchetatorii au încercat să afle viteza cu care conducea Răzvan Ciobanu

Polițiștii încearsă să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea tragicului accident în care a murit fostul creator de modă Răzvan Ciobanu. Numai că, din primele informații, reiese că anchetatorii se confruntă cu o problemă foarte serioasă.

Orice detaliu este extrem de important într-o astfel de anchetă, iar faptul că polițiștii nu au reușit să stabilească viteza pe care o avea mașina condusă de Răzvan Ciobanu în momentul impactului este foarte grav. Însă bordul electronic al mașinii a fost complet distrus în urma impactului violent.

Parbrizul mașinii a fost spart, dar nu prezintă urme că prin el ar fi fost aruncat trupul designerului. „Criminaliștii presupun că victima a fost aruncată afară din mașină ori prin plafon, ori prin geamul din dreptul locului din dreapta, în momentele în care mașina s-a răsturnat la impactul cu o denivelare de pământ de pe câmpul pe care a rulat necontrolat”, au declarat surse judiciare pentru libertatea.ro.

”Avea la mână o brățară cu însemnele festivalului”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu. Sub protecția anonimatului, aceasta a oferit detalii șocante.

, ne-a declarat membrul familiei lui Răzvan Ciobanu.

Sunwaves 2019 este un festival de muzică electronica și are loc în perioada 25.04 – 01.05, în stațiunea Mamaia.

SursaCiteste si  Victimele atacului de pe La Rambla, comemorate