Câştigătorul MasterChef s-a însurat. Buchetul miresei, făcut din praz

Câştigătorul MasterChef s-a însurat. Buchetul miresei, făcut din praz
Câştigătorul MasterChef Ciprian Ogarcă s-a căsătorit cu iubita lui, Ileana. Petrecerea a fost una tipic oltenească.

„#Nunta olteneasca si ce mireasa frumoasa si ce soare luminos si ce ginere frumos!”, a postat Ciprian Ogarcă pe pagina de socializare. Buchetul miresei a fost unul cu surprize, adică cu… praz oltenesc.  „Tipic românesc, tipic oltenesc?!… Bravoo „, au comentat prietenii vestitului chef.

În 2014, Ciprian Ogarcă a câştigat trofeul „MasterChef” și marele premiu de 50.000 de euro. El a furat secretele bucătăriei de la tatăl sau, cel care gătea acasă.

Ciprian s-a născut în Craiova, într-o familie numeroasă, cu cinci fraţi. Înainte de concurs, era agent de asigurări, iar înainte de a începe facultatea a plecat în Italia pentru a munci, sperând astfel să îşi poată ajuta familia. După trei luni a revenit în ţară, aflând că a fost acceptat la facultate.

Câștigătorul MasterChef Ciprian Ogarcă s-a însurat

Și-a deschis pizzerie cu banii câștigați la Masterchef

Mai târziu, viaţa i s-a schimbat radical din cauza unui accident de maşină, în urma caruia a stat imobilizat la pat două luni. Pasiunea pentru bucătărie a lui Ciprian a apărut încă din copilărie. Acasă, tatăl său era cel care gătea şi reuşea mereu să strângă toată familia în jurul mesei. De la el a furat noul MasterChef toate secretele de bază ale bucătariei.

Ciprian Ogarcă, câştigătorul concursului MasterChef, patronul unei pizzerii din Craiova, încearcă tot felul de preparate ca să atragă clienţii. (MAI MULTE, AICI)

a mai postat Ciprian Ogarcă pe pagina lui de socializare. Tânărul şi-a deschis pizzeria cu cei 50.000 de euro, câştigaţi în 2014 în urma concursului MasterChef.

SursaCiteste si  ”Noi bănuim că această doamnă minte...”