FC Botoșani – Poli Iași 3-0, în runda a șaptea din play-out-ul Ligii I Betano

FC Botoșani - Poli Iași 3-0, în runda a șaptea din play-out-ul Ligii I Betano

FC Botoşani s-a impus, duminică, în runda cu numărul şapte din play-out-ul Ligii I Betano, contra lui Poli Iaşi, scor 3-0.

Lorand Fulop a deschis scorul pentru botoșăneni după 31 de minute, din penalty, și tot el a majorat avantajul în ultimul minut al primei reprize. În repriza scundă, Holzmann a lăsat-o pe FC Botoșani în zece oameni, odată cu eliminarea directă a sa, însă echipa lui Ciobotariu nu a acuzat vreun șoc. Cătălin Golofca a făcut 3-0 în minutul 90+4, la un minut după ce Mihai Roman ratase un penalty.

După finalul turului din play-out-ul Ligii I Betano, FC Botoşani ocupă locul 9, cu 25 de puncte, la şase puncte de locul de baraj, 12, ocupat de FC Hermannstadt. De partea cealaltă, Poli Iaşi este pe 10, cu 24 de puncte.

În următoarea rundă, FC Botoșani va merge la Chiajna, pentru duelul cu Concordia, în timp ce Poli Iași se va deplasa la Voluntari.

SursaCiteste si  VIDEO Laver Cup: Europa vs Restul Lumii 7-5 / Victorii pentru Rafael Nadal, respectiv perechea Nick Kyrgios/Jack Sock - Tenis