Stilistul te învață ce ținută să alegi pentru masa de Paște

Stilistul te învață ce ținută să alegi pentru masa de Paște


Vremea rece s-a dus, iar odată cu ea şi hainele groase. Trecem la ţinutele de primăvară: colorate şi cu imprimeuri inspirate din natură. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Designerul Dragoș Săndulache ne sfătuiește ce ținută să alegem pentru masa de Paște, dar și pentru minivacanța de 1 Mai. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & SOȚIA AU ”NEGOCIAT” ÎMPĂCAREA ÎN HERĂSTRĂU?!)

Tradiţia spune că de Paște trebuie să te înnoiești. Îmi amintesc că, atunci când eram copil, scoteam din șifonier «hainele cele bune» pentru a merge la biserică. De-a lungul timpului, mi-a plăcut să mă îmbrac în costum de Paște, din respect pentru această sărbătoare. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cred că toți bărbații ar trebui să țină cont că Paștele este o ocazie bună de a-ți alege o ținută specială, indiferent de locul în care îți petreci sărbătorile.  Mai ales când vorbesc despre gentlemeni”, a dezvăluit Dragoș Sandulache, designer vestimentar și deținătorul unui cunoscut brand de costume bărbătești, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anul acesta, Paștele și ziua de 1 Mai nu sunt la distanță mare, așa că cei care pleacă într-o minivacanță ar trebui să aibă în valiză câteva articole pe care le pot asorta ușor. (NU RATA: „REGINA YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A DIVORȚAT ÎN JOIA MARE!)„Tot secretul este…”

ne-a mai spus Dragoș Săndulache.

O ținută specială pentru masa de Paște

Alege culorile vesele, de primăvară, dar păstrează o etichetă vestimentară

”Chiar dacă faci Paștele acasă, nu poți să stai la masă cu familia în trening sau jeanși. Dacă porți o cămașă lejeră din in și pantaloni făcuți dintr-un material special, care nu se șifonează, nu ai cum să dai greș cu ținuta ta.  ne-a mai sfătuit designerul Dragoș Săndulache.

Citeste si  Simona Halep și Toni Iuruc și-au asumat relația. Care sunt pașii până la nuntă, la aromâni

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa