Drama de Paști a unei mame din Sighetu Marmaţiei rămasă fără cei cinci copii * Simpaticul

Drama de Paști a unei mame din Sighetu Marmaţiei rămasă fără cei cinci copii * Simpaticul


O mamă din Sighetu Marmației, care a rămas fără toți cei cinci copii, trece printr-o adevărată dramă, chiar în perioada sărbătorilor de Paști.

În vârstă de 71 de ani, Maria Sofineț a avut parte de o viață care a lovit-o ori de câte ori a avut ocazia.

Rând pe rând, femeia a rămas fără toți cei cinci copii. Ultimul dintre ei, un bărbat de 46 de ani, a ars de viu cu tot cu casa în care locuiau, în urmă cu două săptămâni.După toate nenorocirile care i s-au întâmplat, Maria Sofineț a rămas acum singură pe lume și fără casă.

Un vecin i-a dat voie femeii să locuiască într-o magazie de lemne, însă condițiile sunt îngrozitoare pentru o femeie de 71 de ani.

Drama unei mame fără copii, care locuiește într-o magazie

Maria Sofineț are o pensie de numai 640 de lei, însă nu cere milă nimănui. Tot ce își dorește este un loc în care să stea și un acoperiș deasupra capului.Din casa în care a locuit până în urmă cu două săptămâni alături de fiul ei nu a mai rămas decât cenușa.

“Am mers să cumpăr de mâncare. Când m-am întors nu am mai avut casă. Focul mi-a mistuit-o. Feciorul a ars de viu. Sunt disperată. Nu vreau decât să pot avea un loc unde să-mi trăiesc zilele câte mi-au mai rămas. Am fost la domnul primar și mi-a spus să merg la azil. Acolo nu sunt locuri și pensia mea nu-mi ajunge pentru a fi primită la un azil”, a spus Maria Șofineț pentru axanews.ro.

Reprezentanții Primăriei Sighetu Marmației au anunțat că vor încerca să găsească o soluție pentru Maria Sofineț.

Sursa