Doi părinţi au anunţat dispariţia băieţelului lor de 5 ani, însă câinele a demascat un caz cutremurător

Doi părinţi au anunţat dispariţia băieţelului lor de 5 ani, însă câinele a demascat un caz cutremurător
JoAnn Cunningham şi Andrew Freund Sr., din Crystal Lake, o suburbie a oraşului american Chicago, riscă ani grei de închisoare după ce Andrew AJ Freund, fiul lor de numai cinci ani, a fost găsit îngropat într-un mormânt improvizat la câţiva kilometri de casă.

Andrew Freund Sr. a anunţat dispariţia fiului său pe 18 aprilie. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost la medic pentru un control şi când s-a întors acasă a remarcat dispariţia băiatului.

Părinţii copilului, daţi de gol de câinele poliţiei

Conform NBC News, seniorul chiar le-a spus poliţiştilor că l-a căutat pe micuţ în mai multe locuri în care obişnuiau să meargă împreună precum un parc din apropiere şi o benzinărie de unde îi cumpără dulciuri.

Oamenii legii au demarat o amplă anchetă de căutare şi au adunat toate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, însă nimic nu a părut suspicios.

Primele semne de întrebare au apărut în momentul în care s-a apelat la ajutorul unui câine de căutare. Patrupedul i-a luat urma dar nu s-a îndepărtat de casă, semn că băiatul nu a plecat de unul singur, pe picioare.

A fost momentul care le-a dat de înţeles poliţiştilor că AJ a căzut, de fapt, victima propriilor părinţi.

Copilul dispărut, îngropat într-o altă localitate

În cele din urmă, JoAnn şi Andrew Senior şi-au recunoscut fapta şi i-au condus pe poliţişti la mormântul improvizat unde l-au îngropat pe băiatul de cinci ani.

Acesta se afla în Woodstock, la 20 de minute de mers cu maşina de Crystal Lake. Urmează ca autopsia să arate cum a murit copilul.

JoAnn şi Andrew Senior rămân după gratii şi riscă ani grei de închisoare, fiind acuzaţi de comiterea mai multor infracţiuni.

Citeste si  ULTIMA ORĂ! Descoperire tulburătoare, în Casa Groazei din Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui Dincă

AJ a avut un destin tragic. Născut în 2013, a fost plasat în protecţia statului şi recuperat de părinţi abia după ce a împlinit doi ani. Anul trecut, părinţii lui AJ au fost acuzaţi de neglijenţă, dar în cele din urmă acuzaţiile au fost respinse.

Sursa