Un fost învăţător din Arad şi-a ucis vecinul înfigându-i un par în ochi, din cauza unor găini, apoi l-a eviscerat

Un fost învăţător din Arad şi-a ucis vecinul înfigându-i un par în ochi, din cauza unor găini, apoi l-a eviscerat
Un fost învăţător din Arad şi-a ucis vecinul cu o cruzime greu de imaginat. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, s-a enervat la culme pentru că găinile vecinului îi intrau în grădină printr-o gaură din gard, aşa că a pus mâna pe un par, apoi l-a ucis şi mutilat înfiorător pe vecinul său.

Reținut de poliţişti, ucigaşul fost prezentat în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat prin cruzimi, unde a declarat că nu îi pare rău pentru ce a făcut şi a precizat că vecinul “şi-a căutat-o”.

Crimă de o cruzime fără precedent într-o comună din Arad

Cel care a comis crima, în vârstă de 65 de ani, din Cuvin, era supărat că găinile victimei intrau, printr-o gaură în gard, în grădina în care el cultivase legume. Orbit de furie, fostul învățător și-a lovit vecinul în cap de mai multe ori cu un par și, se pare, și cu o sapă. Loviturile i-au fost fatale bărbatului de 74 de ani, acesta decedând pe loc. Loviturile au fost atât de puternice încât bucăți din capul septuagenarului au fost împrăștiate prin grădină, precizează aradon.ro.

În faţa judecătorului, criminalul a spus că nu regretă fapta, considerând că şi-a făcut dreptate

Aflat în fața judecătorului, bărbatul și-a recunoscut fapta. Autorul acesteia a declarat că nu regretă ce a făcut și că victima „și-a căutat-o”. Surse din anchetă precizează pentru presa locală că, după ce și-a pus victima la pământ, bărbatul a introdus victimei un par într-unul din ochi, provocându-i decesul, apoi l-a eviscerat pe vecinul său.

Fostul învăţător era luat în evidențele medicale, suferind de afecțiuni psihice, însă până la episodul din duminica Floriilor nu s-a manifestat. El locuia împreună cu fratele său și era cunoscut ca un om muncitor, care își îngrijea grădina. 

SursaCiteste si  Bicarbonatul de sodiu are o utilitate la care puțini se gândeau