Tânărul care a evadat din Penitenciarul Focșani a fost prins

Tânărul care a evadat din Penitenciarul Focșani a fost prins

Tânărul care a evadat, joi, din punctul de lucru exterior de pe raza localității Dumbrăvița, județul Vrancea, a fost prins după aproximativ șase ore și reîncarcerat în Penitenciarul Focșani.

Surse judiciare au declarat, joi seara, pentru MEDIAFAX, că tânărul de 25 de ani, condamnat pentru tâlhărie calificată, care a evadat în jurul ore 13.15, a fost prins. Acesta a fost identificat în zona localității Biliești. Constantin Ionuț Răzvan, în vârstă de 25 ani, era condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată și anterior nu avusese antecedente penale.

El ispășea pedeapsa în regim semideschis și desfășura activități lucrative la Pepiniera Ocolului Silvic Focșani din localitatea Dumbrăvița.

Potrivit autorităților, „părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deținere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani”.

Conducerea penitenciarului a dispus verificări interne care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

SursaCiteste si  Andreea Esca și Oana Pellea au venit să își ia rămas bun de la Ducu Darie. Trupul actorului a fost depus la Bulandra