”Pentru mami, care este în Rai”. Scrisoarea unei fetiţe către mama sa, moartă de cancer * Simpaticul

”Pentru mami, care este în Rai”. Scrisoarea unei fetiţe către mama sa, moartă de cancer * Simpaticul
O fetiță de 4 ani a impresionat cu scrisoarea pe care i-a trimis-o mamei sale, care a murit de cancer. La fel de emoționant a fost răspunsul: o persoană anonimă care a găsit scrisoarea i-a trimis copilei un răspuns, ca din partea mamei.

Ella Lennon, o fetiță de 4 ani din Marea Britanie, și-a pierdut mama în decembrie. Jennifer a murit de cancer la creier, cu care s-a luptat încă de când copila sa a venit pe lume.

Deși are doar 4 anișori, Ella a învățat să scrie, iar în martie, de Ziua Mamei, a scris o scrisoare emoționantă:

”Pentru mami care este în Rai. Te iubesc!”, a scris fetița, care s-a semnat simplu, Ella.

Răspunsul la fel de emoţionant

În mod surprinzător, zilele trecute, familia copilei a descoperit în poștă o scrisoare, la fel de emoționantă. O persoană care e angajată la Poșta Regală britanică a descoperit scrisoarea fetiței și, impresionată, i-a răspuns în numele mamei.

”Pentru frumoasa mea, Ella. Mulțumesc foarte mult pentru mesajul de Ziua Mamei. Vei crește și vei ajunge o fată foarte deșteaptă și specială și sunt foarte mândră de tine. Și chiar dacă sunt în Rai, voi fi zilnic alături de tine. Multă dragoste, îmbrățișări și sărutări, mama!”, spune scrisoarea anonimă.

Potrivit The Mirror, scrisoarea a fost făcută publică pe Twitter de mătușa fetiței, Linda Ross.

Dean, tatăl copilei, a ținut, de asemenea, să mulțumească persoanei anonime.

”Vrea să mulțumesc persoanei cu inimă mare de la Poșta Regală care i-a răspuns scrisorii Ellei, pentru mama sa din rai. Chipul ei e luminat acum de cel mai mare zâmbet. Asta arată că în lumea asta sunt oameni extraordinari. Nu am cuvinte să mulțumesc”, a spus tatăl fetiței.

Citeste si  Aurelian Temișan, mesaj de suflet pentru fina Andreea Bălan, în ziua nunții: “Merită tot ce are”

Sursa