Andreea Popescu, revoltată. „De multe ori mă simt prost și mă ascund”

Andreea Popescu, revoltată.
Andreea Popescu este căsătorită cu Rareș Cojoc, împreună cu care are un băiețel. Pe contul ei de Instagram, Andreea Popescu s-a declarat revoltată de atitudinea celor din jur referitor la alăptatul în public.

„Mergeam acum câteva săptămâni prin Mall Afi și dau peste o reclamă chiar în fața magazinului respectiv cu o țipă și un tip, ambii la busturile goale. Lumea trecea prin fața magazinului nestingherita și chiar se uitau atenți la reclamă, dar când o mamă alăptează în public se simt ofensați.

Alăptarea este normală, firească și face parte din hrănirea bebelușului. De multe ori mă simt prost și mă ascund, chiar și prin băi la mall-uri sau restaurante și mi-am dat seama că din cauza oamenilor ajunsesem să îmi hrănesc copilul la toaletă cu toți microbii existenți. Vă rog, cei ofensați, mâncați voi la W.C. Eu îmi hrănesc copilul oriunde îl apucă foamea”, a scris Andreea Popescu în mediul online.


Citește și:

La Palatul Cotroceni cântă plictiseala! Cartea președintelui Iohannis despre ideea generoasă a Europei unite conține o colecție năucitoare de banalități!

 

Citește mai multe despre andreea popescu pe Libertatea.

SursaCiteste si  Acest lucru implică noi ameninţări pentru noi, la care trebuie să reacţionăm