Laurette, despre cel mai greu moment din viața sa. „A trebuit să lupt pentru custodia fetiței mele timp de doi ani”

Laurette, despre cel mai greu moment din viața sa. „A trebuit să lupt pentru custodia fetiței mele timp de doi ani”

„Când a trebuit să lupt pentru custodia fetiţei mele timp de doi ani. A fost foarte greu şi cred că pentru orice mamă, să lupte cu sistemul juridic şi să lupte pentru copilul ei, este foarte foarte greu. Nu ştii ce rezultat vei obţine, dacă vei pierde copilul sau nu. Şi chestia asta nu-ţi dă pace. E foarte greu, nu pot să explic.

Pentru mine asta a fost cea mai grea încercare, dar m-a întărit. Au fost cazuri în care copilul a fost dat la tată. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu şi avocatului care m-a sprijinit moral, parcă mă duceam la psiholog când vorbeam cu el.

Mi-am pus o armură puternică, e un zid pe care e greu să îl spargi pentru că încerc să mă protejez pe mine. Eu nu vreau. Ştiu că în sinea mea am foarte multă dragoste de dăruit„, a dezvăluit Laurette la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

 

Laurette Atindehou este un cunoscut model din România. Vedeta este mama unei fetițe, Serena, în vârstă de șapte ani. Laurette a fost căsătorită cu Ciprian Nistor, de care a divorțat în anul 2018.


Citește și:

Atentatele teroriste din Sri Lanka. Detalii despre gruparea National Thowheeth Jamaath, considerată responsabilă de moartea a cel puțin 290 de civili

Citește mai multe despre Laurette pe Libertatea.

SursaCiteste si  O balenă de 40 de tone ”a făcut valuri” pe internet: clipul viral nemaiîntâlnit