Ultimul mesaj transmis de Florin Piersic i-a îngrijorat pe fanii actorului! ”Eu trăiesc cu speranța”

Ultimul mesaj transmis de Florin Piersic i-a îngrijorat pe fanii actorului! ”Eu trăiesc cu speranța”

Astăzi, în duminica Floriilor, sute de mii de persoane îşi aniversează ziua de nume, printre care şi marele actor Florin Piersic. Acesta a lăsat de înțeles că are niște probleme medicale, dar gândurile bune venite din partea prietenilor îi dau putere.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoţionant, dar şi dureros tuturor românilor. În primul rând, acesta le-a mulţumit celor care i-au urat ”La mulţi ani”.

E foarte frumos că mă sunați și vă gândiți la mine. Îmi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decât unnsingur Florin și ăstă era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poartă nume de flori bucurii sănătate și cel puțin la fel de mult noroc cât am avut eu în viața asta. Acum sunt în aeroport și plec la Cluj, acasă, la familie. Cred că băieții mei au programele lor, dar sigur vom lua legătura”.

Din mesajul transmis de Florin Piersic, actorul a lăsat să se înţeleagă că starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, însă nu renunţă, mai ales la marea lui iubire, teatrul. Renumitul actor, în vârstă de 83 de ani, încă joacă în spectacole, deşi abia se mai ţine pe picioare.

Am primit o groază de telefoane și fiecare spune că vrea să fie primul care să mă felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece, dar mulțumesc părinților și prietenilor mei. Vreau să le mulțumesc și o să fie bine. Eu trăiesc cu speranța.

În 16 și 18 mai am spectacolul -Străini în noapte- unde joc cu Medeea Marinescu, pe 17 mai joc aceeași piesă la Național. În schimb, mai am o veste, am fost invitat la UNITER, la gala lor, unde o să primesc un premiu pentru toată activitatea. Apoi mă duc la Festivalul Filmului, care îmi poartă numele, la Iași”, a mai scris Florin Piersic pe pagina sa de Facebook.

Citeste si  Andreea Antonescu, ținută spectaculoasă la nunta Andreei Balan. Și-a luat și fetița cu ea. Foto

Sursa