Reacția Loredanei Chivu după ce Catedrala Notre Dame a fost distrusă de flăcări

Reacția Loredanei Chivu după ce Catedrala Notre Dame a fost distrusă de flăcări
Incendiul de la Catedrala Notre Dame a întristat o lume întreagă. Printre cei care s-au arătat afectați de distrugerea atâtor ani de istorie s-a numărat și Loredana Chivu.

Incendiul de la Catedrala Notre Dame a întristat o lume întreagă. Vestea distrugerii unui mare simbol al creștinismului a afectat-o și pe Loredana Chivu. Blondina a publicat o imagine cu Catedrala Notre Dame în flăcări, dar și mai multe emoticoane cu fețe triste. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, MESAJ DUR PENTRU ROMÂNI DUPĂ INCENDIUL DE LA CATEDRALA NOTRE DAME: ”VĂ PUNEȚI TOȚI POZE ȘI JELIȚI PARISUL”)

☹️☹️☹️☹️☹️”, a scris Loredana Chivu în dreptul imaginii publicate.

Fotografia publicată de Loredana Chivu

Filmul tragediei din Paris

În jurul orei locale 18:50 (19:50, ora României), pe 15 aprilie 2019, s-a declanșat un incendiu la catedrala Notre-Dame din Paris. Câteva sute de pompieri au intervenit ore în șir pentru a potoli flăcările care mistuiau monumentul istoric. Foarte rapid, focul, care a izbucnit undeva în pod, în zona de sus a edificiului a cuprins o turlă, care s-a rupt și s-a prăbușit în interior. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI DIN INTERIORUL CATEDRALEI NOTRE DAME, DUPA INCENDIU. CE A MAI RĂMAS DIN SIMBOLUL PARISULUI)

Incendiul a izbucnit la oră de vârf, când centrul Parisului, inclusiv Ile de la Cite, insula de pe Sena unde se află și Notre Dame, e plin-ochi de mașini. În loc să se depărteze de locul incendiului, mulţi parizieni şi turişti au mers către catedrală, în timp ce 400 de pompieri încercau să ajungă cât mai aproape.

Unul dintre cele mai dramatice momente a fost prăbuşirea turlei catedralei sau fleșa, cum i se mai spune, adică acel turn în formă de săgeată de la mijlocul catedralei, care ajungea la 93 de metri înălţime.

Citeste si  Maria Ghiorghiu, previziune despre vreme: Suntem la final de august și...

Sursa