DE CE INSALA FEMEILE? VEZI CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE MOTIVE * Simpaticul

DE CE INSALA FEMEILE? VEZI CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE MOTIVE * Simpaticul
De ce inseala femeile? Este intrebarea pe care si-o pun multi barbati, dar la care de multe ori nu gasesc un raspuns clar.

Chiar daca o aventura reprezenta o solutie temporara pentru ca femeia sa simta din nou placerea, ea poate duce la distrugerea relatiei actuale, cat si a relatiei care o „ajuta” sa insele. O aventura cu seful, cu un coleg de birou sau cu o alta persoana este incitanta nu doar pentru ca implica o persoana noua, ci si datorita riscului pierderii relatiei durabile in favoarea unei aventuri.

Pierderea dorintei sexuale

Femeile care ajung in acest stadiu au tot ce vor acasa, o familie, un sot sau un iubit bun dar simt ca ar trebui sa fie mai fericite. Marea majoritate, a femeilor care ajung in acest stadiu incep sa-si piarda interesul fata de sex. Ele incearca sa consume multa energie si sa evite contactul fizic cu partenerii lor, din frica unui contact sexual.

Dorinta de o intalnire in afara relatiei.

Chiar daca acest tip de intalnire cu un nou barbat ramane platonica, sau implica doar sexul, femeile ii vor da o importanta semnificatie emotionala. Multe vor incerca sa treaca peste acest sentiment de vinovatie devenind mai atente si apreciative cu partenerii lor. Totusi in timp multe femei vor trece de la apreciere la justificare. Pentru a justifica dorinta lor fata de alt barbat vor incepe sa atribuie aceste dorinte unor nevoi neindeplinite de sotii lor. Multe femei vor deveni negative si sarcastice cind vor vorbi despre soti si mariajul lor.

Pentru ca primeste prea mult si nu mai are loc sa ofere

Femeia se simte sufocata de prea multa afectiune, este o forma de abuz acest comportament in care tot ce primesti, ti se daruieste, iar raspunsul tau, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu pare sa mai conteze.

Citeste si  Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. O fantomă trădătoare

Unele dintre femeile care-si continua aventura spun ca sexul marital s-a ameliorat prin mentinerea acesteia. Unele cred ca amantul a fost sufletul lor pereche, dar dintr-un motiv sau altul nu si-au parasit sotul. Altele simt ca sentimentele lor au fost amplificate de lipsa impartirii indatoririlor de zi cu zi cu amantii. Aproape toate femeile din aceasta categorie au avut aventuri cu barbati casatoriti. Considera ca aventurile lor pot continua indefinit, fara a afecta relatia primara.

Studiul arata ca femeile fertile nu sunt satisfacute usor de partenerii de lunga durata si sunt motivate sa caute alti parteneri mai atractivi. Totusi asta nu inseamna ca au tendinta de a se angaja a avea sex ocazional, ci mai degraba adopta o strategie de mongamie seriata.

Sursa