Brigitte Năstase, făcută praf după ce și-a asumat relația cu Pastramă

Brigitte Năstase, făcută praf după ce și-a asumat relația cu Pastramă. „Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ”
„Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ ??‍♀️ dar na dacă pofta și apetitul sunt mari!!! Păcat de tine și de imaginea ta”, este mesajul postat de un internaut pe Instagram. Așa cum era de așteptat, Brigitte nu a i-a dat replica prietenului virtual.

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a trecut la un alt nivel, la Ferma. După ce s-au tachinat, apoi s-au certat „ca la ușa cortului”, bruneta și-a dat frâu liber sentimentelor și i-a declarat iubirea celui care i-a fost alături în show. Într-un moment de sinceritate, Brigitte i-a declarat dragostea lui Florin Pastramă și i-a promis ca va fi alături de acesta până la final. „Doamne, te iubesc. Vreau să înving alături de tine”, i-a spus bruneta în timp ce stăteau îmbrățișați în pat.

Citește și

Imagini revoltătoare: animale din Parcul Natural Comana au ars de vii, dar administratorii s-au sesizat abia la solicitarea ziarului Libertatea

Citește mai multe despre brigitte năstase, Florin Pastramă și intr-o relatie pe Libertatea.

SursaCiteste si  Gogoşari în oţet. Cele mai bune reţete, ca la mama acasă