Boala i-a recidivat! Celebrul cântăreț din anii ‘90, internat într-o clinică din Germania

Boala i-a recidivat! Celebrul cântăreț din anii ‘90, internat într-o clinică din Germania


 „Din nenorocire, cancerul a recidivat, dar de data aceasta la nivelul plămânului. Din păcate, în urma unei alte operații, de mai mulți ani, artistul a rămas cu un singur plămân. Astfel că starea lui Leo Iorga  este destul de critică. Cu toate acestea, cântărețul este un luptător și nu și-a pierdut speranța și nici entuziasmul”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)

„Face un tratament de stabilizare a bolii”

Leo Iorga, la tratament, în Germania
Leo Iorga se află acum în Germania, la Hamburg, unde face un tratament, la o clinică foarte bună de acolo. „Face un tratament de stabilizare a bolii, de oprire a evoluției. Este însă foarte optimist și speră că, și de data asta, va reuși să câștige lupta cu boala”, au mai spus sursele citate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Artistul a scris, recent, pe Facebook: „Here I go again… Din nou la Hamburg, la tratament. M-au trimis acasă pentru două săptămani, să-mi revin… Tura trecută am stat o lună. Vă îmbrățișez prieteni, cu drag și dor!”

Artistul și-a întrerupt turneele

Leo Iorga, la ultimul concert, care a avut loc la Berăria H

Pe atunci, artistul pusese bazele unui nou brand care prinsese foarte bine la public, „trupa Pact”. La care însă a renunțat ulterior, în ciuda faptului că brandul „Pact” era înregistrat pe numele său. (R.T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)Sursa