Horoscop de weekend, 13 – 14 aprilie. Racii privesc lumea cu alți ochi

Horoscop de weekend, 13 - 14 aprilie. Racii privesc lumea cu alți ochi
Berbec

Îți petreci weekendul alături de prieteni și familie. Socializezi cât de mult poți și te bucuri de puțină pauză de la agitația din timpul săptămânii.

Taur

Ai multe idei pe care vrei să le pui în aplicare, așa că în acest weekend îți petreci timpul gândindu-te la partea de organizare.

Gemeni

Nu prea reușești să te concentrezi asupra treburilor pe care le ai de făcut. Încearcă să îți aloci puțin timp pentru a medita.

Rac

Începi să privești lumea cu alți ochi. Ești din ce în ce mai calm și încerci să analizezi cât mai mult fiecare eveniment care se produce în jurul tău.

Leu

Se întâmplă o mulțime de lucruri bune în acest weekend. Ai multă energie, iar optimismul nu te părăsește nicio clipă.

Fecioară

Sentimentalismul exagerat din ultima perioadă se transformă în creativitate în acest weekend. Aloci mult timp pasiunilor pe care le ai.

Balanță

Ai o mulțime de întrebări la care cauți răspuns, așa că acest weekend este dedicat cercetării. Cunoști oameni noi care te vor ajuta în misiunea pe care o ai.

Scorpion

Renunți la orice formă de timiditate și îți spui opiniile tare și răspicat. Chiar dacă e vorba de un grup nou de oameni, reușești să te exprimi cu lejeritate.

Săgetător

Vrei să încerci lucruri noi, mai ales când vine vorba de zona gastronomică. Astfel, îți transformi weekendul într-unul al inovațiilor în bucătărie.

Capricorn

Vrei să ajungi să te cunoști din ce în ce mai bine, așa că weekendul acesta îl petreci în mare parte singur, analizând mai multe decizii pe care le-ai luat de-a lungul timpului.

Citeste si  Măsuri dure la spitalul din Săpoca! S-a trecut la sârmă ghimpată

Vărsător

Te bucuri de liniște în acest weekend. Preferi să-ți petreci timpul cu o persoană dragă ție și să vă concentrați pe conversații profunde.

Pești

Pare că nu ai timp să faci tot ceea ce îți propui, așa că petreci mare parte din timp încercând să te organizezi mai bine.

Sursa