Ce Declarație De Dragoste I-a Făcut Alex Velea Antoniei De Ziua Ei. „Nu O Să-mi Ajungă O Viață Să îți Spun Cât Te Iubesc”

Ce declarație de dragoste i-a făcut Alex Velea Antoniei de ziua ei. „Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc”


Alex Velea este topit după Antonia, mama copiilor lui. Artistul a spus exact ce simte pentru partenera sa de viață într-o postare pe Instagram, acolo unde i-a făcut o declarație de dragoste Antoniei, de ziua ei de naștere.

„TU ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinu mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. LA MULȚI ANI FERICIȚI, FRUMOASO! @antonia Mulțumesc pentru fericire!♥️”, a scris Alex Velea în mediul online.Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Tot ce a putut Augustin Lazăr a fost să numească «practici discutabile» ce făceau procurorii înainte de 1989, în cazul disidenților politici!

 

Citește mai multe despre Alex Velea și Antonia pe Libertatea.Sursa

Citeste si  Sophia, fetița desfigurată de boala Rett și pe care unii „internauți” au batjocorit-o, a murit la vârsta de 10 ani