Viorica De La Clejani, Victima Unei Escrocherii Pe Internet

Viorica De La Clejani, Victima Unei Escrocherii Pe Internet

Artista le-a transmis internauților un mesaj, în care le cere să fie atenți și să nu creadă tot ce le spune femeia. „Dragii mei, multi dintre voi m-ati intrebat despre aceasta impostoare, care se foloseste de numele meu, pentru a promova si a vinde un anumit produs de slabit, eu va sfatuiesc sa nu intrati in jocul ei

Este o minciuna! Eu nu am nicio legatura cu aceasta femeie. Oamenii din ziua de azi sunt in stare sa vanda si pe dracu’ pentru a castiga bani!”, a transmis Viorica de la Clejani.

Joi, 4 aprilie, Viorica de la Clejani a dat anunț, pe contul său de Facebook, că își caută menajeră. Artista a explicat ce anume vrea de la cele care doresc să lucreze pentru ea.

„Bună, dragii mei! Vreau să fac un anunț. Caut o femeie serioasă, de încredere, pentru a face menajul casei mele! pentru mai multe detalii, contactați-mă în privat!”, este anunțul făcut de Viorica de la Clejani pe contul său de Facebook.

Citește și

SONDAJ/ Germanii şi francezii nu ar vrea ca NATO să apere România, dacă ar fi atacată. Expert: „Alianţa e solidă. La război merg profesioniştii, restul sunt opinii”

 

Citește mai multe despre Viorica de la Clejani și Facebook pe Libertatea.

SursaCiteste si  Guardian: La cules de fân în Maramureș. Cum arată ultimul loc bucolic din Europa - Esential