Un hoţ de zacuscă şi murături din Argeş a leşinat la audieri, imediat după ce a fost prins cu bunătăţile în portbagaj » Simpaticul

Un hoţ de zacuscă şi murături din Argeş a leşinat la audieri, imediat după ce a fost prins cu bunătăţile în portbagaj » Simpaticul
Un hoţ de zacuscă şi murături din Argeş a leşinat la audieri, imediat după ce a fost prins cu bunătăţile în portbagaj. Trei bărbați au fost  încătușați de polițiștii argeșeni pentru furt de zacuscă și murături. Hoții au dat lovitura în beciul unui localnic din comuna Bălilești. 

Când să plece cu portbagajul plin de bunătăți au fost surprinși de agenți. Polițiștii erau în patrulare și le-a atras atenția mașina parcată pe contrasens în care încărcau borcane în miez de noapte. 

Doi dintre hoți au fost ridicați imediat de agenți, iar un al treilea a reușit să fugă și a fost prins câteva ore mai târziu. Aveau portbagajul plin de bunătăți. Zacuscă, murături, cartofi și fasole. Pe toate le-au fotografiat criminaliștii și le-au trecut ca pagubă în dosar. De emoția audierilor, unul dintre hoți a leșinat în sediul Poliției. 

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost îngrijit de medici și apoi dus în arest alături de complici. Toți trei sunt cunoscuți cu antecedente de infracțiuni grave, tâlhărie sau trafic de persoane. 

Paguba a fost recuperată în totalitate și returnată proprietarului. Omul avea beciul plin pentru că vindea zarzavaturile făcute în casă.

SursaCiteste si  Anca Serea, probleme după ce a născut prin cezariană. ”Starea mea de sănătate nu e prea bună!”