Raluca Podea, Despre Prestațiile Din Pat Ale Lui Florin Pastramă

Raluca Podea, despre prestațiile din pat ale lui Florin Pastramă. Incredibil ce a putut să spună. „ O să se lămurească Brigitte”


„Raluca a povestit că Florin Pastramă nu e tocmai vreun Don Juan prin dormitor. De fapt, ne-a recunoscut că, adeseori, era de-a dreptul dezamăgită și că, cel puțin în ultima vreme, îl cam… evita. Doar cu inseminare artificială are șanse el să facă copiii, sunt ceva probleme acolo”, au povestit surse apropiate blondei, conform wowbiz.ro.

Raluca Podea a fost întrebată direct dacă chiar crede acest lucru și în continuare a lăsat loc de interpretări. „O să se lămurească Brigitte Sfăt cum e el… Oricum, să nu îl lase să ia pastile, nu ajută… Dar, în orice caz, eu îi mulțumesc că m-a scăpat de el, nu mai am niciun fel de belele, pot să îmi văd de afacerile mele, să le dezvolt și să nu mai am bătăi de cap”, a explicat vedeta, potrivit sursei citate.Citește și

La doar 10 ani, o elevă de clasa a patra a prezentat prima ei expoziție de tablouri. „Nu obosesc niciodată, pentru că pictura este parte din mine”

 

Citește mai multe despre Brigitte Sfăt, Florin Pastramă, raluca podea și ferma pe Libertatea.Sursa