Copil din Tulcea arestat după ce a dat 13 spargeri şi a furat o maşină, cu care s-a plimbat prin oraş » Simpaticul

Copil din Tulcea arestat după ce a dat 13 spargeri şi a furat o maşină, cu care s-a plimbat prin oraş » Simpaticul
Un minor în vârstă de doar 14 ani a stabilit un record negativ de fapte ilegale, după ce poliţiştii au descoperit că este autorul a 13 spargeri şi că a furat o maşină din Focşani, cu care s-a plimbat noaptea, prin oraş.

Copilul a fost reţinut de poliţişti, iar apoi magistraţii au dispus măsura arestării preventive a acestuia pentru 30 de zile.

Copil din Tulcea, spărgător profesionist la doar 14 ani

Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit faptul că minorul ar fi sustras în scop de folosință un autoturism parcat pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a minorului, în vârstă de 14 ani, din județul Tulcea. În cursul aceleiași zile, magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, în perioada 25 februarie – 28 martie copilul ar fi comis 13 furturi din autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Focșani, prejudiciul total cauzat astfel fiind estimat la 20 000 lei.

Oamenii legii precizează că se încearcă recuperarea prejudiciului.

SursaCiteste si  Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea”