Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, a murit!

Mihai, fratele lui Mihai Rădoi, dosar penal pentru lovire! Și-ar fi snopit soția în bătaie în urmă cu o săptămână

Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, a murit! Acesta se afla internat în spital încă din luna februarie, după ce a căzut de la etajul blocului în care locuia, fiind vehiculată în spaţiul public informaţia potrivit căreia acesta a vrut să se sinucidă.

Viaţa bărbatului a fost în pericol, însă medicii l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie o perioadă, într-un spital din Timișoara, conform romaniatv.net.

Fratele lui Mirel Rădoi a fost găsit de vecini în faţa blocului în care locuieşte. Un martor a sunat la 112 iar acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Potrivit vecinilor fratele mai mic al selecţionarului naţionalei de tineret ar fi recurs la acest gest în urma unor probleme conjugale.

Mihai Nicușor Rădoi, condamnat pentru trafic de țigări

Fratele fostului internațional român a avut, până în prezent, o viață zbuciumată. A strâns inclusiv câteva vizite prin penitenciarele din străinătate încă de acum 14 ani, când a fost prins la furat. Spre norocul lui, în 2011, judecătorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a ținut mult.

Trei ani mai târziu, Mihai Rădoi a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, alături de alte două persoane, pentru trafic de țigări.

SursaCiteste si  Prima reacție a Ioanei Ginghină după imaginile în care Papadopol e surprins sărutându-se cu Adriana Titieni: „Sper ca fiica mea să nu vadă filmarea”