Băiatul de 16 ani ucis de propriul tată a murit apărându-și bunica. Filmul dublei crime din Piatra Neamţ

Băiatul de 16 ani ucis de propriul tată a murit apărându-și bunica. Filmul dublei crime din Piatra Neamţ
Floris Petrache, băiatul de 16 ani ucis ieri dimineață de propriul tată, a murit apărându-și bunica. Procurorii criminalişti au dezvăluit filmul dublului omor din Piatra Neamţ. 

Florin Petrache, de 60 de ani, tatăl lui Floris, a declarat în faţa procurorului criminalist că, ieri dimineaţă, a mers în casa unde statea soacra și fiui lui, hotărât să-i ceară cont pentru situația disperată în care ajunsese. Mai precis, toate bunurile pentru care muncise o viață erau pe numele soției aflată la muncă în Italia.

“De la discuție s-a ajuns la ceartă și de aici la agresarea victimei de către bărbat. În acest moment a intrat în scenă băiatul care, trezit din somn de acel vacarm, a încercat să-și oprească tatăl care înjunghia deja pe femeie.

Agresorul a lovit mai departe cu cuțitul, și în băiat și în femeie. E vorba de multiple plăgi înjunghiate”, a declarat pentru Vestea procurorul Stelian Olteanu.

Florin Petrache şi-a hăcuit fiul şi soacra

Practic cele două victime au fost hăcuite. Surse apropiate anchetei au precizat că pe trupul copilului se vedeau 6-7 lovituri de cuțit.

Apropiaţii familiei spun că Florin Petrache era disperat după ce soția sa intentase divorț, omul realizând că toată munca lui de o viață nu-i aparține juridic.

El ridicase o casă pe un teren al soacrei și, pentru ca avizele să nu dureze mult timp, casa apare ca aparținându-i femeii. După intentarea divorțului, soacra (68 de ani) i-a cerut să părăsească locuința și cu greu a acceptat să-l lase să mai locuiască într-o cameră. Bărbatul era terorizat de faptul că ar putea ajunge la 60 de ani în stradă din cauza acestei situații iar dezamăgirea aceasta l-a dus la epiusodul în care pare să-și fi pierdut mințile, să-și ucidă și soacra dar și propriul copil care sărise în apărarea femeii.

 “E o viperă! Mi-a luat ultima speranţă la viaţă”

Dubla crimă din Piatra Neamţ a fost o răzbunare pe fosta soţie, spun apropiaţii familiei. Agresorul s-a predat Poliţiei, iar acum este reţinut. 

Citeste si  Când este prima emisiune din sezonul 9 Vocea României, la PRO TV. Pavel Bartoș face dezvăluiri din culise

Adus în cătuşe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Piatra Neamţ pentru audieri, bărbatul le-a spus jurnaliştilor care l-au asaltat cu întrebări că îi pare “foarte rău” pentru ce a făcut.

“Vă pare rău?
Foarte rău, foarte rău!
De ce aţi făcut asta?
Toată familia Lupu! Mi-a luat tot. Ultima speranţă de viaţă mi-a luat-o Lupu!”.

Sursa