Criminalul din Piatra Neamţ, care și-a ucis fiul și pe bunica acestuia, a fost arestat preventiv

Criminalul din Piatra Neamţ, care și-a ucis fiul și pe bunica acestuia, a fost arestat preventiv
Florin Petrache, bărbatul din Piatra Neamț care și-a ucis fiul de 16 ani și pe bunica acestuia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Tribunalului Neamț.

Bărbatul şi-a ucis copilul de 16 ani şi pe bunica acestuia, apoi i-a incendiat în casă. Atacul a fost o răzbunare pe fosta soţie, spun apropiaţii familiei. Femeia a decis să divorţeze şi l-a dat afara din casă. Agresorul s-a predat Poliţiei imediat după nenorocire.

Din cercetări a reieşit că Florin Petrache îşi ridicase o casă pe terenul soacrei sale, iar după finalizarea construcţiei, pe fondul neînţelegerilor pe care le avea cu soția, relaţiile cu soacra s-au deteriorat mult.

Tânărul a murit apărându-și bunica

Orbit de furie, bărbatul a intrat noaptea în locuința femei și a ucis-o. Victimă i-a căzut și propriul fiu, de doar 16 ani, care ar fi încercat să-și apere bunica.

Bărbatul a recunoscut fapta și regretă cele petrecute, dar spune că a avut o ieșire nervoasă când a realizat că, după ce el a construit casa, urmă să rămână pe drumuri. Bărbatul ar mai fi fost consultat de psihiatri, atât în România, cât și în Italia, pentru depresie pe fondul problemelor pe care le avea cu soția, în urmă acțiunii de divorț.

Ulterior crimei Florin Petrache ar fi încercat să se sinucidă, dar a eșuat, reușind să-și provoace doar o rană minoră.

SursaCiteste si  Horoscop Mihai Voropchievici pentru final de an. Din septembrie, multe zodii vor avea parte de schimbări majore