Adevărul despre femeile lui Pastramă a ieșit la iveală. Ce le leagă, de fapt, pe Brigitte și pe Raluca Podea

Adevărul despre femeile lui Pastramă a ieșit la iveală. Ce le leagă, de fapt, pe Brigitte și pe Raluca Podea

Scânteia care s-a aprins între Brigitte Năstase și Florin Pastramă pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma” a provocat un scandal uriaș între brunetă și logodnica pe care concurentul a lăsat-o acasă, înainte de a merge la show-ul difuzat la Pro TV. Puțini știu însă că Raluca Podea și Brigitte Năstase au ceva în comun… în afară de bărbatul care le-a cucerit inima.

Citește și: Lovitură de teatru la  “Ferma” de la Pro TV! Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte

Gata cu suspansul: Brigitte Năstase și Raluca Podea au același “viciu”: operațiile estetice, iar multe dintre ele și le-au făcut la aceeași clinică din Turcia. În vârstă de 42 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a făcut zeci de intervenții după ce a apelat la ajutorul chirurgilor esteticieni. Pentru toate operațiile estetice, Brigitte a plătit 50.000 de euro, exact valoarea marelui premiu de la “Ferma”. Pe de altă parte, Raluca Podea, care are 31 de ani, a cheltuit pe intervențiile pe care și le-a făcut 20.000 de euro.

Ce operații estetice au Brigitte Năstase și Raluca Podea

Imaginile difuzate la Pro TV în care  Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (26 de ani) se sărută au înfuriat-o la culme pe fosta logodnică a concurentului și a spus despre brunetă că a copiat-o la capitolul: operații estetice. Vă reamintim că, prima dată Raluca Podea “și-a sculptat” frumusețea pe muchia bisturiului după ce a fost desfigurată în 2013, în urma unui accident rutier. Ulterior, ea și-a dorit să înlăture pentru totdeauna micile imperfecţiuni. Potrivit unor surse, ea a investit peste 20.000 de euro în diverse intervenţii estetice: două operaţii de mărire şi de remodelare a bustului (9.000 €), mărire de buze (200 €), refacere volumetrie facială (1.000 €), umplerea cearcănelor (300 €), remodelarea uşoară a nasului (500 €), remodelarea feselor (3.000 €), liposucţie la talie (2.000 €), la genunchi (2.000 €), implant de sprâncene (2.000 €), ultimele trei fiind efectuate la o clinică din Turcia, relatează click.ro.

Citește și: Logodnica lui Pastramă șterge pe jos cu Brigitte Năstase după ce a văzut sărutul dintre cei doi. Raluca Podea: ”Această babă, mai bătrână decât Biblia, știa de mine”

Citeste si  Misterul cercelului și al poșetei albastre găsite în mașina lui Gheorghe Dincă. Ale cui sunt, de fapt?!

Iar asta nu e tot! Peste trei ani, Raluca Podea plănuiește să își facă o nouă operație estetică: “Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă”.

Citește și: Prima reacție a lui Cornel după ce Cancan.ro a dezvăluit că a rupt logodna cu Brigitte! Mori de râs…

În cadrul unui interviu acordat în trecut la Pro TV, Brigitte Năstase a spus: “Pentru faţa mea dau toţi banii”. Atunci bruneta a cedat nervos după ce fostul soţ i-a spus că are “buze de raţă” şi în 2014 a dat peste 30.000 de euro ca să își ridice toţi muşchii feţei şi să aibă pielea perfect întinsă, fără niciun rid.

Cele 19 operaţii la nivelul feţei au fost realizate la o clinică din Germania. Intervenţiile estetice ale lui Brigitte Năstase au continuat în Turcia, în 2017, unde a făcut tratamente de îndesire a părului (2.500 €) şi de reîntinerire a pielii, pe faţă şi pe gât (1.000 €), implant de sprâncene (3.000 €), remodelarea bustului (4.500 €) şi a nasului (rinoplastie) (3.000 €) şi o mărire a posteriorului cu remodelarea feselor (6.000 €), conform sursei citată mai sus. Brigitte Năstase (42 de ani) e logodită cu Corneliu Oană (35 de ani).

Cine e Florin Pastramă

Florin Pastramă este vărul soției lui Pepe, Raluca. El absolvit Dreptul, dar n-a profesat niciodată. Se declară şi se mândreşte că e ţigan. Tânărul afacerist are un frate mai mare şi trei surori. E orfan de tată şi a preluat afacerea cu imobiliare a familiei.

Sursa