Raluca Bădulescu A Investit O Avere în Peruci, Din Cauză Că Are Părul Rar

Raluca Bădulescu A Investit O Avere în Peruci, Din Cauză Că Are Părul Rar

 

«Bravo, ai stil!»  este cea mai frumoasă experiență a vieții mele, această emisiune înseamnă foarte mult pentru mine. Mă pregătesc cu atenție pentru fiecare ediție. Nu mai țin minte numărul ținutelor vestimentare pe care le-am purtat în cele cinci sezoane ale show-ului, dar au fost și anumite piese pe care le-am repetat, precum haine de piele, sacouri sau blănuri. Dacă ar fi să contabilizăm ținutele pe care le-am purtat în cele cinci sezoane, cred că ajungem la sute”, ne-a povestit Raluca.

Ea ne-a mai mărturisit că tot la ordinul de sute ajunge și numărul de peruci pe care le-a rulat în cadrul aceluiași show:

«Eu am păr mai puțin. Așa am eu de la natură»

„Ador să port peruci, consider că îți schimbă total look-ul”, spune Raluca, dar, în același timp, recunoaște că acestea îi sunt și necesare, nu doar un moft: .


Ruinele „Broadway-ului” bucureștean! Cum arată acum bulevardul care, înainte de anii ’90, era zona de promenadă a orașului

Citește mai multe despre raluca badulescu pe Libertatea.

SursaCiteste si  Viorel Lis este la pământ. Oana, soția fostului edil al Capitalei, este disperată. “Doamne, deci...” Ce diagnostic au pus medicii