Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată. Detalii teribile după autopsia româncei ucise în Italia

Nicoletta a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată. Detalii teribile după autopsia româncei ucise în Italia
Autopsia cadavrului româncei Nicoletta Indelicato, ucisă în Italia, la Marsala, scoate de la iveală detalii şocante. Între timp, judecătorii au validat mandatul de arestare pe numele Margaretei Buffa, însă nu şi pe cel al lui Carmelo Bonetta.

Presa din Pensinsulă scrie că instanţa din Marsala a considerat că nu există pericolul ca italianul Bonetta să fugă, lucru care nu este valabil în cazul lui Buffa. Românca acuzată de crimă ar fi avut de gând să plece la Palermo.

Chiar dacă nu i-a fost validat mandatul de arestare, Bonetta nu a fost lăsat în libertate. Cei doi iubiţi, acuzaţi că au ucis-o pe românca Nicoletta Indelicato, au primit ordin de a fi încarceraţi.

Reamintim că Margareta Buffa, o româncă de 29 de ani, şi Carmelo Bonetta, iubitul ei italian în vârstă de 34 de ani, au fost reţinuţi, miercuri, după ce bărbatul le-a mărturisit procurorilor, după mai multe ore de interogatoriu, cum şi unde a ucis-o pe Nicoletta Indelicato.

Italianul le-a indicat anchetatorilor locul exact – o podgorie din Sant’Onofrio – unde a torturat-o, incendiat-o, iar apoi îngropat-o pe românca de 25 de ani.

Ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată

În noaptea dintre sâmbăta spre duminică, Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit. Nu şase, atât cât s-a spus iniţial.

Torutura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată.

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

Citeste si  ”Dacă aș avea posibilitatea să...” -

Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala, de Stefania Zerbo, de la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

La autopsie a participat și avocatul Roberta Tranchida, avocatul familiei Indelicato.

Sursa