Adevărul cutremurător din spatele acestei poze cu Andreea Bălan. De ce poartă jartiere pe patul de spital

Adevărul cutremurător din spatele acestei poze cu Andreea Bălan. De ce poartă jartiere pe patul de spital


Andreea Bălan trece în continuare prin clipe grele, vedeta se află în spital, acolo unde este atent monitorizată și supravegheată de către medici, după ce a suferit a treia operație. Internauții se întreabă de ce Andreea Bălan poartă „jartiere” pe patul de spital, iar adevărul a ieșit la iveală.

De fapt, vedeta poartă niște jambiere anti-tromboze, deoarece s-a ales cu câteva vânătăi din cauza unor injecții care o i se fac în picioare,

, a scris Andreea Bălan.Andreea Bălan, 3 operații în 3 săptămâni, dar pericolul nu a trecut

Conform mărturisirilor făcute de medicul Ovidiu Peneș, Andreea Bălan ar putea avea probleme legate de coagulare. Specialistul a declarat că, în cazul în care acestea nu sunt descoperite, vor continua să creeze astfel de situaţii dificile pentru vedetă.

Există riscuri în continuare, de aceea e ținută în spital. Pot apărea accidente și la o persoană care are o operație mai simplă. Dacă ea are niște probleme de sănătate și de coagulare sigur că se poate întâmpla la fel. Trebuie rezolvată cu niște chestii specifice, să vadă dacă e o problemă pe coagulare. Există tratament specific. Din moment ce nu a fost diagnosticată problema, își face de cap în continuare. Vindecarea devine normală după ce se află motivul pentru toate problemele şi se aplică tratamentul necesar.

Clexanul (n.r.: tratamentul injectabil pe care îl face Andreea Bălan) se da când coagularea e prea bruscă. Apare o stare de sângerare, se consuma niște timpi, prin unele locuri face cheaguri, în alte locuri sângerează și nu face cheaguri, a explicat doctorul Ovidiu Peneş, potrivit spynews.ro.În această după-amiază, Andreea Bălan a făcut public un nou episod de vlog în cadrul căruia a vorbit despre cele trei intervenții chirurgicale complicate pe care le-a suferit în nicio lună. De asemenea, ea speră din tot sufletul să fie externată mâine sau poimâine. “(…). Acum, după a treia operaţie. M-a durut îngrozitor când m-am trezit vineri. A fost o operaţie foarte grea. Anestezia a durat 45 de minute. Au încercat să caute şi să intre peste tot în abdomen să vadă dacă mai sunt hematoame. Acum nu mai am, în principiu. Acum sunt în salon, încerc să mă odihnesc. După atâta anestezie… Încep să mă simt din ce în ce mai bine. Mi s-a dat un pic de morfină şi am auzit în jur la terapie intensivă, cum trecea cineva pe lângă mine eram: mai daţi-mi, vă rog, morfină. Mi s-a explicat că nu se poate. M-a durut îngrozitor această operaţie. O să mă simt din ce în ce mai bine. În continuare am antibiotic, am calmat, am perfuzie, a spus frumoasa artistă în noul episod de vlog postat pe canalul ei de YouTube.

Citeste si  Ce a putut să facă un bărbat de 65 de ani pentru a se întâlni cu stewardesa pe care o iubea

Vă reamintim că Andreea Bălan a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere. Sursa