Fetiţa din Călăraşi, aproape leşinată după ce fost lovită cu borcanul de bulion în cap. „Mami, îmi vine să vomit!”

Fetiţa din Călăraşi, aproape leşinată după ce fost lovită cu borcanul de bulion în cap. "Mami, îmi vine să vomit!"
O fetiţă de 6 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, este traumatizată după ce patroana unui magazin din sat ar fi lovit-o cu un borcan de bulion în cap. Părinţii copilei au făcut declaraţii cutremurătoare la emisiunea “Acces Direct”.

Atacul barbar a avut loc marţi, 19 martie. Ca de obicei, fetiţa de 6 ani se juca prin curte când, făcându-i-se poftă de ceva dulce, s-a dus la mama ei să-i ceară bani ca să meargă la magazin. 

Nu era prima dată când făcea asta. Părinţii fetiţei spun că fiica lor mergea, în unele zile, chiar şi 4-5 ori la magazin, ca să-şi cumpere oricând i se făcea poftă de ceva. Aşa că patroana o cunoştea foarte bine.

“Doamna care a lovit-o era bună prietenă cu noi, fetiţa se ducea mai mereu la ea să-şi cumpere tot ce avea poftă. Aşa s-a întâmplat şi în acea zi. S-a dus, a insitat la sonerie, a văzut că nu i se deschide uşa şi a intrat în magazin. S-a dus la raftul de pufuleţi şi chipsuri şi a luat de acolo ceva. Nu ştiu exact ce. Tot ce ştiu este că a venit acasă plină de sânge la cap. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi mi-a spus că ‘m-a lovit doamna cu un borcan de tomate în frunte’”, a declarat mama copilei la Acces Direct.

Imediat, femeia s-a dus la magazin ca s-o întrebe pe patroană ce s-a întâmplat.

“Am fost la dânsa, am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că fetiţa a încercat să fure din magazin. Şi a început să facă scandal. După ce i-am spus că fata are o plagă de 3 centimetri, şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat”, a continuat mama fetiţei.

Citeste si  Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au ieșit din sediul DIICOT după aproape 9 ore de audieri

Fetiţa a ajuns acasă plină de sânge şi aproape leşinată

Copila a ajuns acasă plină de sânge, aproape leşinată. I-a spus mamei că îi vine să vomite. 

“Fata era terminată. Speriată, plângea foarte tare. Era plină de sânge. I-a dat de două ori cu borcanul în cap, nu o singură dată”, a spus tatăl, la “Acces Direct”.

Femeia a chemat ambulanţa, micuţa fiind dusă la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Ieri, copila a fost extrenată. 

“Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, ameţeli şi lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice şi suferă de un atac de panică”, a declarat unul dintre apropiaţii familiei fetiţei.

Copila va reveni la spital peste o lună pentru a i se face din nou analizele.

Patroana de magazin riscă 2 ani de închisoare

Reprezentanţii IPJ Călăraşi au transmis că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. 

“La data de 19 martie 2019, am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă la 112, de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Ileana, cu privire la faptul că fiica sa, de 6 ani, a fost lovită cu un obiect contonedent în incinta unui magazin de o femeie de 64 de ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât victima, cât şi autoarea şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de caz, din unitatea de Parchet competentă. Pentru fapta comisă, autoarea riscă închisoare de la 3 luni la doi ani, sau amendă”, a declarat comisar de politie Mihaela Ene, locţiilor al purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Citeste si  Andrei Duban își conduce familia, de pe trotinetă!

Sursa