Un Pizzer A Făcut Senzație La Românii Au Talent. Fratele Lui, Care A Participat La Show, A Murit De Infarct | FOTO

Un Pizzer A Făcut Senzație La Românii Au Talent. Fratele Lui, Care A Participat La Show, A Murit De Infarct | FOTO


George este fratele lui Claudiu Constantin Toader, fost concurent la Românii au talent. Acesta a făcut parte din semifinala celei de-a doua ediţii a show-ului Românii au talent. A încetat din viață în anul 2015.

„A făcut infarct, la 32 de ani. Boala secolului… Sper să fie mândru de mine”, a spus George Toader.

Pe la 20 de ani, George a început să ia în serios meseria de pizzar și a plecat în Italia alături de fratele său, Claudiu. A muncit foarte mult, însă a avut posibilitatea să cunoască acea țară de care era fascinat.„În tot acest timp, fratele meu Claudiu a participat la emisiunea Românii au talent, unde a ajuns până în semifinală. Ne-am întors totuși în România după cei 4 ani petrecuți în Italia pentru că visul nostru era să venim acasă și cu banii strânși să ne facem propria pizzerie”.

În 2015, fratele său, Claudiu, a murit. „Era sănătos, nu era cunoscut cu probleme cardiace, însă oboseala și-a spus cuvântul. După ore în șir de muncă, a făcut stop cardio respirator”.  Pentru George, a fost o perioadă extrem de grea, a fost șocul vieții lui și nici până în ziua de azi nu s-a împăcat cu acest gând.

George Toader spune că a venit să participe la emisiune în amintirea fratelui său, Claudiu.„Mi-a plăcut dansul tău cu aluatul. Ești foarte bun, ai dansat fantastic în seara asta”, a spus Mihai Petre.
„Cred în tine. Am doi copii acasă care s-ar supăra dacă n-aș spune asta”, i-a spus Andi Moisescu.

Citește și: Închis în 2012, patinoarul Mihai Flamaropol din București are cel mai lent ritm de construcție: 35% în 7 ani! Primăria a vrut să rezilieze contractul!

Citeste si  ”Nu vrem să demonstrăm nimic”

 

Citește mai multe despre Românii au talent pe Libertatea.Sursa