Tânără moartă la doar 24 de ani, după un gest extrem

Tânără moartă la doar 24 de ani, după un gest extrem

O tânără de doar 24 de ani din Marea Britanie a murit sufocată la o petrecere, după ce s-a îndopat cu biscuiți, pentru a-și impresiona prietenii.

Mamă a unui copil, Bethan Gaskin și-a găsit sfârșitul după ce a început să-și îndese biscuiți cu ciocolată – Jaffa Cakes – în gură, pentru ceea ce părea a fi un simplu truc.

Cu gura plină de prăjituri, în fața prietenilor, femeia s-a panicat, însă nu a mai putut să-i scoată afară. Bethan a fost dusă imediat la spital, însă răul fusese făcut. Potrivit The Sun, după cinci zile, tânăra mămică a murit în spital, deși medicii au făcut din Peterborough au făcut tot posibilul pentru a o salva.

La aproape o lună de la tragedie, mama victimei, Michelle, de 52 de ani, a tras un semnal de alarmă cu privire la “provocările” legate de mâncare, populare în rândul tinerilor.

Îmi amintesc că am ridicat din sprâncene când Bethan a început jocul, gândindu-mă <<câți ani ai?>> și spunându-i să scuipe biscuiții“, își amintește femeia. 

Era ca un mic hamster cu obrajii umflați. A plecat la baie să-i scoată și imediat ne-am dat seama că stă prea mult“, a mărturisit mama victimei. “Ştiam că am pierdut-o înainte să o pună în ambulanţă”

Un prieten s-a dus să o verifice, moment în care a găsit-o pe Bethan căzută la podea. Pompierii au sosit în doar câteva minute la fața locului, înaintea unei ambulanțe, pentru a da primul ajutor. 

În inima mea știam că am pierdut-o înainte să o pună în ambulanță. Trecuse prea mult timp“, a spus ea. 

După cinci zile petrecute în spital, medicii au concluzionat că daunele suferite pe creier erau iremediabile. Pe 22 februarie, familia s-a adunat la patul ei, pentru a-și lua rămas bun.

Citeste si  Cutremur în această dimineață, la ora 2:37 în România. L-ați simțit?

Arăta perfect și era atât de frumoasă. Era ca și cum dormea. Atât de mulți oameni fac lucruri similare cu bezele. Asta ne arată cât de fragili suntem“, a concluzionat Michelle.

Sursa