Sora Oliviei Steer a murit la doar 38 de ani. Boala cumplită care a răpus-o pe Lavinia

Sora Oliviei Steer a murit la doar 38 de ani. Boala cumplită care a răpus-o pe Lavinia


În urmă cu 9 ani, Olivia Steer a trăit drama vieții sale. Sora vedetei, Lavinia, a murit la vârsta de 38 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Tânăra locuia în Oradea și avea un băiat pe care îl creștea singură.

Sora fostei prezentatoare TV a fost răpusă de cancer la 38 de ani. A fost o lovitură cruntă pentru Olivia Steer și a fost una dintre cele mai grele lovituri pe care le-a primit de la viață. Lavinia a fost diagnosticată cu cancer chiar în momentul în care era însărcinată, iar la cinci ani după ce a născut tânăra s-a stins din viață. Alex, fiul acesteia, seamănă foarte bine cu mama lui.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer în urmă cu ceva timp.Sora Oliviei Steer a fost regizor și preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. Fosta prezentatoare TV a rămas cu un șoc de când sora ei a murit din cauza cancerului, iar de atunci s-a documentat foarte bine despre ceea ce înseamnă această boală. De atunci, Olivia Steer este împotriva medicamentelor și intervențiilor chirurgicale. Vedeta consideră că orice boală se poa

Citeste si  Prognoza meteo 17– 30 iunie 2019. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în fiecare zona a țării

Sursa