Plăceri De Divă: Loredana Mănâncă Multă Pâine și Cântă Sub Duș!

Plăceri De Divă: Loredana Mănâncă Multă Pâine și Cântă Sub Duș!
Deși are 48 de ani, o vârstă la care cele mai multe femei fac eforturi mari pentru a-și păstra silueta, și e parte a unei lumi care pune mare preț pe înfățișare, Loredana nu se omoară cu diete. Nici sfaturile nutriționiștilor nu le ia în seamă. Din contră! Dacă ei spun să nu mănânce pâine, că îngrașă, ea fix asta mănâncă!

Vedeta nu poate rezista în fața unui colț de pâine proaspătă, cu coaja crocantă. Și consumă pâine zilnic, ca atare sau în combinație cu vreo mâncare. Cei dragi îi cunosc slăbiciunea. Și n-o mai bat la cap să se abțină. Oricum, toate caloriile consumate le arde apoi pe scenă. Asta pentru că programul infernal din această perioadă nu permite kilogramelor să se acumuleze și să-i compromită silueta.

Loredana, ”șefa” juraților de la ”Cântă acum cu mine”, și-a mai adjudecat un rol într-un musical pe val, după ”Mamma Mia”.  Și repetă acum de zor pentru ”We Will Rock You”, în care joacă alături de Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu și Mara Captaru și care va avea premiera luna viitoare. Inclusiv acasă, când face duș, repetă vedeta pentru ”We Will Rock You”, pentru ca muzica și versurile să-i fie bine imprimate în memorie pentru spectacolele de la Sala Palatului.

”Sunt moldoveancă, fac sarmale”

Loredana nu încalcă sfaturile nutriționiștilor doar cu pâinea, ci și cu mâncărurile tradiționale românești, care sunt în topul preferințelor ei.

”Sunt moldoveancă, fac sarmale, salată de boeuf, cozonaci”, recunoștea ea pentru Libertatea în urmă cu puțin timp. Într-un alt interviu, diva ne-a mărturisit: ”Gătesc în fiecare zi, îmi pregătesc mâncarea pe care o iau cu mine la repetiții, iar seara gătesc pentru familie”.

CITEȘTE ȘI:

Citeste si  Senatul a adoptat tacit, fără dezbatere, 16 ințiative legislative / Printre ele se numără interdicția pentru persoanele condamnate de a fi alese ca parlamentari, primari sau președinte al României, introducerea votului electronic și posibilitatea ca șoferii să își aleagă perioada în care le este suspendat permisul

OPINIE/ Consiliul de Administrație al TVR este în pericol să fie dizolvat! Laura Ștefănuț, despre cum TVR ar rămâne sub controlul Doinei Gradea în perioada alegerilor

 

Citește mai multe despre Loredana Groza pe Libertatea.

Sursa