Bărbatul dispărut la Poienari, găsit în fântâna unei vecine

Bărbatul dispărut la Poienari, găsit în fântâna unei vecine


Bărbatul dat dispărut la Poienari, despre care nimeni nu mai ştia nimic de 3 zile, a fost găsit fără viaţă în fântâna unei vecine.

Femeia s-ar fi dus la fântână să scoată apă, însă înlemnit când şi-a dat seama că acolo se află corpul fără viaţă al unui om. Fântâna are o adâncime de aproximativ 25 de metri.

Bărbat dispărut la Poienari, găsit în fântâna unei vecine

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman – Punct de lucru Poienari.În sprijin, la misiunea de degajare a cadavrului din fântână s-a mai deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție împreună cu comandantul Detașamentului de pompieri Roman.

“Astăzi, polițiștii au fost sesizați de către o persoană din Poienari despre faptul că în fântâna locuinței sale a observat corpul unei persoane de sex masculin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări au stabilit că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Poienari, dat dispărut din data de 19 martie. Se acționează pentru aducerea corpului neînsuflețit la suprafață. În cauză, colegii vor demara cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru ziarpiatraneamt.ro

Sursa