5 lucruri pe care femeile și le doresc în secret în pat. La al treilea nu te-ai fi gândit » Simpaticul

5 lucruri pe care femeile și le doresc în secret în pat. La al treilea nu te-ai fi gândit » Simpaticul
5 lucruri pe care femeile și le doresc în secret în pat. La al treilea nu te-ai fi gândit

Femeilor le este destul de greu să se deschidă în dormitor. Asta din cauza educației, din cauza unor idei preconcepute sau din timiditate. Cert e ca unele dintre ele ar dori anumite lucruri în pat, dar nu prea le zic partenerilor. Află-le secretele în acest articol!

1. Femeile nu vor momente previzibile Dacă v-ați obișnuit să faceți dragoste în anumite momente ale săptămânii, e cazul să schimbați ceva. Femeile se plictisesc destul de repede de rutina în dormitor. Ele apreciază surprizele în pat și vor să le fie îndeplinite fanteziile. Dacă vrei să o impresionezi, propune-i o partidă spontană de amor și vei vedea ce efecte obții!

2. Nu mai fi atât de… gentil Nu e nimic greșit în a fi brutal și dur în pat. Desigur, nu vorbim despre violență, ci despre ceva care să vă condimenteze relația. Nu trebuie să fie mereu poziția misionarului. Femeile adoră și o palmă peste fund sau să fie ușor trase de păr. Ba chiar mai mult, multe visează la o partidă de amor în public.

3. Încercați sexul oral Câteva femei adoră să ofere sexul oral, dar le este rușine să recunoască. Altele și-ar dori să primească sex oral dar, tot de rușine, nu vor sa ceară această plăcere. Dacă vrei să o vezi satisfăcută, poți să o duci ușor în această direcție.

4. Nu vă grăbiți Poate sună absurd, dar în multe cupluri, sexul a devenit o obișnuință și o … obligație. Așadar, totul e făcut pe fugă. În amor nu e vorba de grabă – trebuie să încetiniți, să vă descoperiți corpurile și punctele erogene. Priviți-vă și atingeți-vă mai mult! Femeia ta va aprecia asta!

Citeste si  Oficial american: Atacurile împotriva Arabiei Saudite au fost lansate din Iran sau Irak - International

5. Să o ajuți să se dezbrace Nu să rupi hainele de pe ea, ci să o ajuți să-și dea hainele cu blândețe, una câte una. Se va simți dorită și apreciată.

Sursa