Asistent personal, salariu de 28 000 de lire sterline. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Asistent personal, salariu de 28 000 de lire sterline. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești
Poate părea o fantasmagorie, însă nu este. Lucrurile sunt cât se poate de serioase. Un miliardar își caută asistent personal, iar salariul pe care este pregătit să îl ofere celui care va obține postul poate pune pe gânduri majoritatea doritorilor de schimbare în propria viață.

Conform The Sun, Matthew Lepre are 26 de ani și este plin de bani. Câștigă în jur de 66 000 de lire sterline pe lună și este pregătit să se despartă de cel puțin 28 000 din ei dacă descoperă un asistent capabil.

Acesta va călători în foarte multe locuri exotice, alături de milionarul respectiv, iar condițiile pe care trebuie să le îndeplinească sunt următoarele:

– menținerea echilibrului în afacerile angajatorului

– comunicarea prin telefon cu clienții sau alte persoane

– promovarea unor cursuri sau a altor companii deținute de  Matthew Lepre

– abilități excelente în utilizarea calculatorului

– atenție distributivă

Matthew Lepre caută asistent personal

”Salariul se va baza pe experiența persoanei şi va primi aceşti bani în plus, pe lângă cheltuielile de călătorie și de cazare. Asigurările de sănătate sunt plătite de mine de asemenea” a declarat Matthew, informează și observator.tv.

Mai mult, pentru ca foarte mulți să aibă acces la informație, dorința milionarului a fost publicată şi pe canalul  de YouTube,  acolo unde Matthew a transmis: 

 

SursaCiteste si  Angajări la Finanțe, fără examen. Propunerea făcută de Eugen Teodorovici