Prima Apariție A Cristinei Cioran La Cârma Emisiunii Acces Direct. Cum S-a Prezentat Actrița Care I-a Luat Locul Simonei Gherghe

Prima apariție a Cristinei Cioran la cârma emisiunii Acces Direct. Cum s-a prezentat actrița care i-a luat locul Simonei Gherghe


Prezentatoarea Simona Gherghea confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Simona Gherghe va aduce pe lume un băiețel. Vedeta a intrat în concediu prenatal, locul ei la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, fiind luat de Cristina Cioran.

Actrița Cristina Cioran și-a făcut debutul la cârma emisiunii Acces Direct luni, 18 martie. La prima sa apariție ca moderatoare a show-ului de la Antena 1, Cristina Cioran a adoptat o ținută elegantă: o rochie de culoare roție care i-a pus în valoare atuurile fizice.


„Bună ziua, începând de astăzi sunt gazda dumneavoastră, până la întoarcerea Simonei Gherghe. Cu mine vă veți întâlni în fiecare zi”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran în momentul în care a apărut în platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.Citește și: Partidele europene de dreapta au aceleași obiective ca socialiștii, dar vor să le atingă în moduri diferite. „Salarii egale în Est și Vest” versus „Aceleași standarde de viață în toate țările”

 

Citește mai multe despre cristina cioran și Simona Gherghe pe Libertatea.

Sursa