Cine A Mers în Vizită La Gabriela Cristea Imediat După Ce A Născut. S-a Pozat Cu Micuța Iris

Cine a mers în vizită la Gabriela Cristea imediat după ce a născut. S-a pozat cu micuța Iris
Fostul moderator TV Mădălin Ionescu a mers duminică, 17 martie 2019, la clinica unde  Gabriela Cristea a născut cea de-a doua fetiță. Mădălin Ionescu a fost printre primii care au vizitat-o pe vedetă. Acesta și-a făcut și o poză cu bebelușul nou-născut al Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda.

„Alături de Iris, în prima ei zi de viață ! ❤️? O minunăție liniștită, fericită și răsfățată de părinții Gabriela Cristea Clonda, Tavi Clonda, dar și de surioara ei Bella Victoria Margot . Bine ai venit, prințesă mică!”, a spus Mădălin Ionescu după vizita la clinică.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Iris.

Citește și: „Vestele albastre” din Satu Mare. Revolta celor 400 de muncitori care cer 2 lei în plus pe ora de muncă, adică un salariu lunar cu 300 de lei mai mare

 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea și Madalin Ionescu pe Libertatea.

SursaCiteste si  Rusia: O nouă scădere a populaţiei la începutul acestui an