Cât de mult s-a îngrășat Delia! La iUmor e filmată doar de la brâu în sus, dar adevărul e altul. Cum a apărut ieri-noapte, pe scenă în Piatra Neamț

Cât de mult s-a îngrășat Delia! La iUmor e filmată doar de la brâu în sus, dar adevărul e altul. Cum a apărut ieri-noapte, pe scenă în Piatra Neamț

După succesul pe care l-a avut în Bucureşti şi în Londra cu „Acadelia“, Delia este în plin turneu, unde va încânta locuitorii din unele oraşe ale României. Seria de concerte a debutat la Timişoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude) şi a ajuns la Piatra Neamţ (16 martie, Sala Polivalentă).

Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire.

Vedeta a postat recent imagini de la ultimul concert, susținut în Piatra Neamț, iar fanii nu s-au putut abține să nu comenteze faptul că artista s-a cam îngrășat în ultima vreme, dar la televizor nu se vede acest lucru, doarece la emisiunea iUmor e filmată doar de la brâu în sus. Nu este un secret faptul că Delia este o gurmandă, chiar în pauzele de filmare de la emisiune, mănâncă tot ce poftește, în ciuda criticilor colegul său, Mihai Bendeac. Însă, în timpul liber, blondina face sport, ori aleargă prin parc, ori face exerciții acasă.

Ce lucruri nebunești a făcut Delia

Cunoscută și îndrăgită pentru stilul său nonconformist, Delia nu se dezminte nici la capitolul ”iubire”. Vedeta a luat pe toată lumea prin surprindere și a mărturisit că nu se consideră o persoană romantică. Totuși, declarația ”dură” a fost oarecum îndulcită. Delia a recunoscut și că a făcut lucruri nebunești din dragoste.

Citeste si  Sfârșit tragic pentru un băimărean. A murit călcat de propria mașină în timp ce încerca să-și salveze familia

”Niciunul dintre noi nu e și nu își dorește să fie romantic, niciunuia nu îi place ideea. Nu există să fii romantic, e un scenariu!”, a povestit Delia despre relația cu soțul său.

Cu toate acestea, jurata iUmor are modul său de a-și arăta sentimentele, iar în unele cazuri a presupus decizii nebunești și multe ore de condus din partea ei.

”Conduceam foarte mult, abia așteptam să mă întorc acasă după concert și nu mai rămâneam în orașul respectiv. Era în perioada în care plecam singură, conduceam eu și mă întorceam imediat după concert din Chișinău, Timișoara, adică distanțe mari”, își amintește artista.

Sursa