Un adolescent din Argeş şi-a luat viaţa, după ce s-a încuiat singur în casă. Tânărul, găsit în ştreang de mama lui

Un adolescent din Argeş şi-a luat viaţa, după ce s-a încuiat singur în casă. Tânărul, găsit în ştreang de mama lui
O tragedie a avut la în cartierul piteştean Găvana, într-un bloc ANL. Pentru că nu mai răspundea la telefon şi se încuiase în casă, mama unui adolescent de 17 ani, însoţită de sora băiatului, au mers să discute cu el. Însă, atunci când au deschis uşa, l-au găsit pe tânăr fără viaţă, atârnat în ştreang.

Un adolescent de 17 ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după o decepţie în dragoste

În această seară, în jurul orei 20, IPJ Argeş a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani a fost găsit spânzurat în cartierul piteştean Găvana.

Tânărul ar fi suferit o decepţie în dragoste, precizează ziarulargesul.ro şi ar fi decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit de mama şi sora lui.

Tânărul se încuiase în casă, iar sora a fost alertată că nimeni nu răspunde la uşă. A telefonat mamei, iar aceasta a descuiat uşa, apoi l-a văzut pe fiu cu laţul de gât, fără viaţă.

Din primele cercetări, reiese că este vorba de sinucidere, deocamdată nu a fost găsit un bilet de adio prin care tânărul să-şi motiveze gestul, iar ipoteza decepţiei a reieşit din discuţii cu rudele şi prietenii apropiaţi.

SursaCiteste si  Ana, soția lui Radu Sîrbu de la O-Zone, și-a mărit buzele! -