Decizia Luată De Andreea Popescu, în Legătură Cu Bebelușul Ei

Decizia luată de Andreea Popescu, în legătură cu bebelușul ei. „Mi se pare cel mai unic sentiment”

„Cât voi alăpta? Eu 2 ani aș vrea. Mi se pare cel mai unic sentiment, iar legătură care se creează între tine și copilul tău va fi indestructibilă❤️ Dacă Ioachim vrea să sugă din oră în oră noaptea asta este, eu sunt acolo pentru el. Dacă nu mama este, atunci cine? Mama este ființa cea mai dragă după Dumnezeu”, a spus Andreea Popescu pe Instagram.

Fosta dansatoare a Deliei a devenit mamă pentru prima oară, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. Andreea Popescu a postat un mesaj pe contul de socializare, unde le-a împărtășit prietenilor virtuali despre cum sunt zilele alături de băiețelul ei.

„Oriunde călătoresc îl iau cu mine, alăptarea te ”obligă” să nu pleci fără bebe, dar sunt sigură că și dacă nu îl alăptam tot cu mine era. Acum câțiva ani judecam părinții care își luau bebelușii cu ei în vacanțe, acum eu fac la fel (în ceea ce judecam în aia și picăm, de fiecare dată). Mă gândeam că dacă îți iei bebelușul cu tine îl chinui, dar defapt chinul nu este al lui ci al tău, din egoism gândim așa (cel puțin eu gândesc așa). Bebelușul atâta timp cât este lângă tine, atâta timp cât își simte mama și este în brațele ei nu are cum să fie chinuit, și într-o celulă de ar fi cu tine tot ar fi fericit. Mi-am dat seama că sunt o mamă dependentă de copilul ei, o mamă dependent asumată, dar am grijă să nu îmi transform copilul într-un dependent de mama lui, acum nu este cazul, este și normal să fie dependent de mine. Într-adevăr, vacanțele nu sunt vacanțe pentru mine, este la fel ca și cum aș fi acasă numai că schimb peisajul, chiar dacă bebe nu înțelege mare lucru din vacanțele noastre, dar undeva acolo în mintea lui se formează aceste amintiri cu mami și cu tati și mai important decât orice este faptul că suntem toți împreună cu bune și cu grele” a scris recent Andreea Popescu, pe Instagram.

Citește și

Citeste si  MM Stoica revine în fotbalul românesc și surpriza nu e doar asta. Ce planuri are și ce spune despre problemele de familie

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre andreea popescu, alaptat și bebelus sanatos pe Libertatea.

Sursa