Ce le-a mărturisit fratele Elodiei polițiștilor care l-au prins beat în trafic

Ce le-a mărturisit fratele Elodiei polițiștilor care l-au prins beat în trafic


CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente-bombă din dosarul lui Robert Ghinescu, care au contribuit ca fratele Elodiei să fie condamnat la închisoare. Motivul pentru care bărbatul a refuzat să-i fie prelevate probe biologice este incredibil.

Robert este fratele Elodiei Ghinescu, avocată care, conform instanței, ar fi fost ucisă de soțul ei, polițistul Cristian Cioacă. De altfel, cel din urmă a și fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor.(VEZI AICI: MAMA ELODIEI, ACUZE FĂRĂ PRECEDENT LA ADRESA FOSTULUI GINERE)

În urmă cu ceva timp, fratele Elodiei, Robert Ghinescu, a fost și el implicat în procesul lui Cristian Cioacă, din postura de martor. Profesor de religie la un liceu din Zărnești, bărbatul a ajuns, la rândul lui, condamnat.

Închisoare cu suspendare

A avut un conflict cu poliția și s-a ales cu un an de închisoare cu suspendare pentru . Însă, dacă va călca strâmb pe durata termenului de supraveghere de doi ani, va ajunge după gratii.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai importante pasaje din dosarul lui Robert Ghinescu, fratele celebrei avocate Elodia, dipărută pe data de 29 august 2007.“”, se arată în dosar.

De ce a refuzat să-i fie prelevate probe biologice

Magistrații au fost blânzi cu Robert Ghinescu și datorită faptului că și-a recunoscut vina. , au mai precizat magistrații.

Robert Ghinescu a refuzat să-i fie prelevate probe biologice dintr-un simplu motiv: îi este frică de ace! , a mai precizat instanța.

(NU RATA: ELODIA GHINESCU TRĂIEȘTE? CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN APARTAMENTUL EI DIN BRAȘOV)Citeste si  Detaliul care trădează situația dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol

Trebuie să respecte măsuri stricte

În plus, pe durata termenului de supraveghere, fratele Elodiei Ghinescu trebuie să respecte o serie de reguli.

”, au mai stabilit magistrații.

(NU RATA: CUM FRATELE ELODIEI, LA ZECE ANI DE LA DISPARIŢIA FOSTEI AVOCATE)Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa