Dani Oțil, De Nerecunoscut La „Scena Misterelor”. Au Rămas Mască

Dani Oțil, de nerecunoscut la „Scena misterelor”. Colegii lui au rămas cu gura căscată


Și de data aceasta, zece vedete, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor, au avut misiunea să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor realizate de echipa de make-up special coordonată de Andreea Rădulescu. Pe de o parte s-au aflat Dorian Popa, Andrei Duban, Rona Hartner, Alina Eremia și Tavi Colen, iar de cealaltă parte, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Seleși, Gina Pistol și Ștefan Stan. Iar disputele lor au fost deopotrivă aprige și… amuzante.

Dani Oțil a fost imposibil de ghicit sub masca Străjerul Copac, într-un decor desprins din filmul ”Maleficent”. „Asta cu copacul a fost apogeul ascunderii omului în spatele măștii”, spune Dorian Popa. Ca să câștige o serie de indicii care să le ajute la demascare, Diana Munteanu și Alina Eremia au acceptat să intre aproape în totalitate în câte un balon gigantic, de unde să răspundă la cât mai multe întrebări de cultură generală. Iar indiciile câștigate de Alina au ajutat într-adevăr echipa ei să ghicească cine e… Copacul.Gelu Voicu, care l-a întruchipat pe Don Quijote, a fost recunoscut atât de Galacticii din echipa lui Pepe, cât și de Starurile din echipa lui Dorian, după ce interpretul de muzică populară s-a dat de gol, după gesturi. „Masca ținea mâna la brâu ca Gelu Voicu”, au spus ei.  Masca a fost motiv de dispută între cele două tabere, ambele revendicându-și întâietatea în recunoașterea personajului.

CRBL, care s-a aflat în spatele lui Aquaman, celebrul supererou, și-a făcut apariția într-un decor din Lumea Mărilor, și a fost recunoscut de colegii din ambele tabere. Nimeni însă nu a bănuit că în rolul personajului Lady Gaga s-a aflat interpretul Andrei Ștefănescu. „Cum vrei să recunoaștem cine e în spatele măștii, când tu ornezi omul ăla de nu știe nici el, când se uită în oglindă, cine este?”, e de părere Dorian Popa. La finalul ediției, Starurile au fost declarate câștigătoarele serii, iar premiul lor în valoare de 1000 de euro a fost donat unei cauze umanitare.

Citește și

Andreea Bălan, prima apariție televizată după stopul cardiac din timpul nașterii: „Imediat după ce am pupat-o pe fetiță, am intrat în stop și a început resuscitarea” 

Sursa