Mesaj scris cu sânge de către un tată care și-a înjunghiat fiul cu o șurubelniță după ce l-a abuzat!

Mesaj scris cu sânge de către un tată care și-a înjunghiat fiul cu o șurubelniță după ce l-a abuzat!
Un caz de o cruzime rară s-a petrecut la finele săptămânii trecute. Un bărbat de 34 de ani a fost reținut de poliție după ce s-a constatat că acesta își strangulase soția și își ucisese fiul, în vârstă de 5 ani, de 62 de ori, folosindu-se de un cuțit și o șurbelniță

Autorul macabrului dublului asasinat este fiul unui cunoscut scriitor, iar faptele sale au îngrozit întreaga opinie publică, oamenii de rând cerând o pedeapsă cruntă pentru făptaș.

Povestea este de-a dreptul șocantă și s-a petrecut în capitala Rusiei, Moscova. Se pare că totul a degenerat după ce soția i-a reproșat bărbatului că-și abuzează fiul de 5 ani. Înnebunit de afirmațiile femeii, Sava Nitkin a luat-o razna și și-a sugrumat partenera de viață, după care și-a înjunghiat băiatul de zeci de ori.

Ca și cum toate acestea nu ar fi fost suficiente, bărbatul a scris pe podeaua apartamentului un mesaj înfiorător. Celebrul citat al lui Nicolai Gogol: „Eu te-am făcut, eu te omor!” a fost scrijelit de către autor, care ulterior a încercat fără succes să se sinucidă, fiind reținut de oamenii legii din capitala Rusiei.

SursaCiteste si  "Este internat sub stricta supraveghere a medicilor..."