Bossul de odinioară al celebrului „Grup de la Cluj” umblă undercover cu Duster şi diplomat pe vechi!

Bossul de odinioară al celebrului "Grup de la Cluj" umblă undercover cu Duster şi diplomat pe vechi!
Ioan Rus a fost, pe rând, ministru de Interne, vicepremier şi ministru al Transporturilor şi a încercat chiar să ajungă primar al Clujului. Şi-a dat seama însă că tot la afaceri se pricepe cel mai bine. Fără să vrea, ne învaţă chiar şi un truc în a avea succes: cu cât nu îți afișezi la tot pasul prosperitatea, cu atât nu-ţi atragi duşmani!  CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA a obţinut imagini uluitoare cu fostul ministru!

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici, Ioan Rus, care se afla la cârma celebrului „Grup de la Cluj”, un centru de influenţă foarte puternic în PSD, a dispărut din atenţia publică din 2015, atunci când a făcut o declaraţie nepotrivită despre românii din străinătate, în calitate de ministru al Transporturilor, fiind nevoit să-şi dea demisia ulterior.

(VEZI ȘI: DOI MILIARDARI DIN CLUJ ŞI-AU FĂCUT ”FENTA” CA MAGNAŢII RUŞI LA SAINT TROPEZ)

România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierar-betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus.

Ulterior, printr-un comunicat, Rus şi-a cerut scuze ”dacă prin formularea aleasă” a jignit pe cineva, susţinând că intenţia sa era să semnaleze o situaţie gravă.

O apariție fără pretenții de lux

S-a reîntors la Cluj şi şi-a văzut de afacerile lui, mai ales că acasă avea o viaţă liniștită. Toată lumea de-aici vorbeşte că Ioan Rus are Clujul la picioare, şi nu doar pentru că ar deține o vilă impresionantă, cu piscină, pe versantul unui deal, maşini şi peste un milion de euro în conturi, ci şi datorită afacerilor pe care le derulează.

Citeste si  Naomi Campbell a revenit la Londra pentru o gală caritabilă

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA l-a întâlnit pe Ioan Rus pozând parcă într-un film vechi de cel puţin 20 de ani. Îmbrăcat în blugi (model mai de demult), cămaşă şi vestă de tricot pe deasupra, fostul ministru a ieşit din Hotelul Meridian, pe care îl deţine împreună cu fiul său, cărând după el un diplomat cu cifru, în stil vechi, căruia i-a făcut loc pe bancheta din spate a maşinii.

Ioan Rus îşi ţine valorile într-un diplomat cu cifru

Nicidecum vreun autoturism de mare lux, ci un „amărât” de Duster. Ioan Rus a plecat cu sora mai mare şi mai frumoasă a Daciei către casă. Dar, ce să vezi şi de data asta?! Nu s-a dus spre vila de pe versant, de care ştie toată lumea, s-a oprit în dreptul unei case aflate în renovare, ce-i drept, dintr-o zonă bună a Clujului.

Prin urmare, Ioan Rus se înconjoară de lucruri aparent fără mare valoare, în vreme ce toată lumea vorbeşte despre faptul că el deţine, în paralel, proprietăţi şi maşini fabuloase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa